Korkuteli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından, Ramazan ayı süresince belediye personeline günlük 1 saatlik izin verilmesi kararlaştırıldı. Düzenlemenin, çalışanların Ramazan ayının manevi atmosferini daha rahat yaşayabilmeleri ve iş verimliliğinin korunması amacıyla hayata geçirildiği belirtildi.
Başkan Caran: “Emek en kıymetli değerimizdir”
Belediye Başkanı Saniye Caran, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Yönetim anlayışımızda emek en kıymetli değerdir. Şehrimize hizmet eden her bir çalışma arkadaşımızın huzuru ve motivasyonu bizim önceliğimizdir. Ramazan ayının manevi atmosferini çalışma hayatımıza da yansıtmak istedik. Sendikamızla uyum içerisinde aldığımız bu karar, emeğe verdiğimiz değerin açık bir göstergesidir. Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”
Sendikadan teşekkür mesajı
Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Muhammed Talha Kandil de uygulamaya ilişkin şunları söyledi:
“Belediye Başkanı Sayın Saniye Caran’ın çalışanlarımızın taleplerine karşı her zaman açık, çözüm odaklı ve samimi bir yaklaşım sergilemesi bizler için son derece kıymetlidir. Ramazan ayı boyunca sağlanan 1 saatlik izin düzenlemesi, emeğe verilen değerin ve personelimizin huzurunun ön planda tutulduğunun açık bir göstergesidir. Sosyal diyalogdan yana tavır alan, çalışanını gözeten ve her şartta emekçinin yanında duran Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”




