Saadet Partisi Antalya İl Gençlik Kolları, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve ABD destekli yeni “barış planı”na tepki göstermek amacıyla yürüyüş yapıldı
Yürüyüş sonunda Gençlik Kolları Başkanı Hakan Göktürk, ABD’nin gündeme getirdiği planı “Siyonizme hediye paketi” olarak nitelendirdi ve sert ifadeler kullandı:
“Bu plan, İsrail’in sahadaki yenilgisini masada telafi etme girişimidir. Tony Blair gibi savaş suçlularının geçici yönetim olarak gündeme getirilmesi, planın tehlikesini açıkça göstermektedir.”
“Milletin Vicdanını Satmayın”
Göktürk, hükûmete de çağrıda bulunarak Türkiye’nin hiçbir şekilde işgalci planlarda yer almaması gerektiğini söyledi:
“Türkiye, gerektiğinde değil; hemen şimdi bağımsız ve onurlu dış politikasını hayata geçirmelidir. Milletin vicdanını satmayın.”
Göktürk ayrıca, İsrail’le tüm ticari ilişkilerin gözden geçirilmesi, liman ve hava sahasının İsrail’e yönelik sevkiyatlara kapatılması çağrısında bulundu.




