CHP Antalya Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, partisinin ekonomi alanındaki çalışmaları kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Bünyesinde yer alan Hazine ve Maliye Politika Kurulu üyeliğinde görevlendirildi.
Mustafa Erdem, görevlendirme sonrası yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve parti yönetimine teşekkür etti. Kurul Başkanı Kerim Rota ile birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.
Güçlü, adil ve sürdürülebilir politikalar
Erdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu görev, yalnızca Antalya’ya değil; tüm Türkiye’ye ekonomi alanında güçlü, adil ve sürdürülebilir politikalar üretme kararlılığımızın bir yansımasıdır. Hazine ve Maliye Politika Kurulu’nda, halkın refahını önceleyen, gelir adaletini güçlendiren ve üretimi destekleyen politikalar için var gücümüzle çalışacağız.”
Ekonomi politikalarına katkı
Erdem, kuruldaki görevini “ülkemizin mali istikrarı, adil büyüme ve şeffaf bütçe politikaları için büyük bir onur ve sorumluluk” olarak değerlendirdi ve Türkiye’nin ekonomik sorunlarına çözüm üretecek stratejiler geliştireceklerini ifade etti.




