Siyasi rakip olarak bilinen CHP’li Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul ile AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslarda Serik’in altyapı, turizm ve kentsel gelişim projelerini masaya yatırdı. Heyet, ortak akılla ilçeye yeni yatırımlar kazandırmayı hedefliyor.

Ankara temaslarının detayları

Heyette Antalya Milletvekili Kemal Çelik de yer aldı. Serik heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Ömer Bulut ve Fatma Varank ile Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Hacı Abdullah Uçan ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Serik’te devam eden devlet destekli yatırımlar, turizm bölgelerindeki altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri detaylı şekilde ele alındı.

Akbelen için mücadele eden Esra Işık’ın tutuklanmasına Tepki
Akbelen için mücadele eden Esra Işık’ın tutuklanmasına Tepki
İçeriği Görüntüle

Ortak akıl ve iş birliği vurgusu

Heyet, görüşmeler sonrası yaptığı açıklamada, Serik’in ihtiyaçlarının tüm yetkililerle koordineli şekilde karşılanmasının önemine dikkat çekti. CHP’li Başkan Kumbul ve AK Partili İlçe Başkanı Söker’in birlikte hareket etmesinin ilçeye kazandıracağı yeni yatırımların önünü açacağı vurgulandı.

Temaslar, Serik’in yaşam kalitesini artıracak projelerin hızlanmasına ve yeni yatırımların hayata geçirilmesine katkı sağlayacak. İlçe için ortak akıl ve iş birliği ile yürütülecek çalışmaların, önümüzdeki dönemde somut sonuçlar doğurması bekleniyor.

Muhabir: haber merkezi