Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz tarafından verilen startla başlayan organizasyonda, farklı kategorilerde yarışan 27 yelkenli tekne kıyasıya mücadele etti. Yarışlar, sahilden takip eden izleyicilere de görsel bir şölen sundu.

Bu yıl ilk kez iki etaplı olarak organize edilen Coral Cup, Antalya’nın denizcilik ve spor turizmine katkı sunmayı hedefliyor. Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında da yer alan organizasyonun ikinci etabı, 17 Mayıs Pazar günü Antalya’da gerçekleştirilecek. Yarışların ardından aynı akşam Setur Marina Antalya’da ödül töreni düzenlenecek.

Coral Travel Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kamçı, organizasyonun her geçen yıl büyüdüğünü belirterek şu açıklamada bulundu:

“Coral Cup Antalya Yat Yarışı’nı üçüncü kez gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl organizasyonumuzu iki etaplı hale getirerek yarışların kapsamını daha da geliştirdik. Antalya’nın denizcilik ve spor turizmine katkı sağlayan bu önemli organizasyonda yer alan tüm yarışçılarımıza ve ekiplerimize teşekkür ediyor, yarışlarda başarılar diliyoruz.”

Turkish Airlines Open 2026 Belek’te başladı
Turkish Airlines Open 2026 Belek’te başladı
İçeriği Görüntüle

Coral Cup 2026, hem profesyonel yelkencileri hem de deniz sporlarına ilgi duyanları bir araya getirerek Antalya’nın uluslararası spor organizasyonları arasındaki yerini güçlendirmeye devam ediyor.

Muhabir: Engin Soydan