Konyaaltı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sürdürülen Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) kurslarında eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı çalışmalar, yıl sonu sergisinde vatandaşların beğenisine sunulacak.

2025-2026 dönemi kurslarını kapsayan serginin açılışı, 14 Mayıs Perşembe günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek sergi, 17 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Konsem Yil Sonu Sergi̇si̇ Açiliyor (4)

Başkan Kotan’dan davet

Korkuteli'de bisiklet turu
Korkuteli'de bisiklet turu
İçeriği Görüntüle

Konyaaltı'nda sanatın, üretimin ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "KONSEM kursiyerlerimizin yıl boyunca büyük emek ve özveriyle hazırladığı birbirinden değerli eserleri vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanata ve üretime değer veren tüm vatandaşlarımızı KONSEM Yıl Sonu Sergisi'ni ziyaret etmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi